Pelu

Pelulamu

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Pelu-Petteri Julius von Lamuranta tai Pelu tai Pelulamu tai Pelurilameri tai PPL tai Iceman/ZRZ (s. 1986) on maailman tärkein ihminen ja Microsoftin tuleva pää johtaja. Hän tykkää pelata tieto koneella belejä ja etenkin verkko beli matseja ja tehdä kaikkea muutakin lame:ee tieto koneella.

Sisällysluettelo

Pelun syntymä

Pelu synty vuonna 1986. Ketää ei tiiä oikeesti miten Pelu synty mutta synty tarina on seuraavan lainen:

Kalevi ja Riitta oli ajamassa mosse autolla vitun landella kun äkkiä taivaasta tuli salama ja se osu johonkin kohtaan mosse auton lähelle. Kun Kalevi ja Riitta meni kattomaan salaman iskeytymis kohtaa niin siinä oli puun juuressa vasta syntynyt sininen lapsi jolla oli ropelli lippa lakki päässä ja joka huusi. Mutta sitten kun Kalevi otti sen sylkkyyn niin sitten se lopetti huutamise. Riitta sano että se on ihan Pelu:n näkönen joten ne rupes sanomaan sitä Pelu:ks.

Kalevi ja Riitta oli ollu yhessä jo pari vuotta ja ne oli yrittäny saada lapsii mutta ne ei onnistunu kun Kalevilla on pippeli vaurio mikä tarkottaa että Kalevi ei pystyny synnyttää lapsii vaikka se oli saanu Riitalta pillu:uu. Tän takia Kalevi ja Riitta päätti ottaa Pelun ja tehdä siitä niitten oman lapsen.

Pelun kosmos luonne

Pelu on lameuden kulminaatio piste paikallis maailman kaikkeudessa ja sen takia Peluun liittyy jotakin ihan omii vysiikan lakei. Yx tälläne on se että jos Pelu on yhdistynyt niin se on maailman loppumis merkki. Kosmos luonteeseen kuuluu myös se että Pelu ei ikinä kuole oikeesti (eli Pelu on kuolematon) vaikka se tapettaiski välillä. Sillä on siis loppumattomat eläimet IRL (ainoo toine tyyppi jolla on loppumattomat eläimet IRL on Tikkanen)

Pelun eriytyminen

Pelun syntymä vuonna tapahtui Pelusta johtuen tsernopyyli ja tsallencher onnettomuuvet johtuen Pelun kosmos luonteesta. Tämän takia avaruuen muukalaiset tuli jotka eriytti sinisen Pelun kahex osax: Valkonen Pelu ja Musta Pelu ja tämän takia maailman loppu (Pelusta johtuva) lykkäänty parix kymmenex vuuex.

Pelu koulussa

Pelun koulut oli Öinikkälän ala aste ja ylä aste ja sen jälkee se ei oo mennykkää minnekkää ku se tykkää kuiteski pelaamisest enemmä ku koulun käynnist.

Pelu tykkää tosi paljon Riitta opettajasta joka on oikeesti myös sen äiti mutta Pelu ei oo huomannu sitä. Pelu ei oo enää nykyää koulus mutta kun Pelu oli koulus niin tapahtu seuraavaa:

  • Mikko oli Pelun paras kamu koulussa Se aina anto Pelulle kaikkii uusii kopsu pelei ja elite ohjelmii (esim. BCBOARDS)
  • Isot Pojat kiusas pelua koko ajan varsinkin sillon kun se osti pelei isin rahoilla
  • Liikunta tunneilla pelattiin Guake pelii koska se on nykyään urheiluu ja opettaa joukkue pelaamis taitoja.Riitta opettaja on tämän urheilu muodon perus koulu opetuxen edellä käviä.
  • Pelun lemppari aineet on kuukka ja lässä

Pelu sai myös koulussa diblomin sen jälkeen kun oli tehnyt hienon hyökkäys madon jolla puollusti itteesä Mikkoo vastaan.

Pelien ostaminen

Pelu pelaa paljon pelejä ja myös ostaa Kalevin rahoilla paljon pelejä ja peli koneita koko ajan uusii lisää. Pelun tavoite on ostaa kaikki Belit Lehessä arvostellut belit joka kerta kun uus Belit lehti tulee.Joskus Pelu myös kopsii pelejä warez henkisesti mutta se aina kans ostaa ne samat pelit oikeesti sit kun ne tulee kauppoihi joten Pelu ei oo rikonlinen!

Pelun seikkalut

Pelun koko elämä on yxi seikkalu. Seikkaluja käsittelee esi merkiksi erin laiset multi media esitysxet jotka käsittelee Pelun seikkaluja.

Esin merkkejä pelun seikkaluista:

Pelun gruupat

Pelu on ollu seuraavissa gruupoissa:

Mikko on niin elite että se on ollu useemmassa gruupassa ku Pelu

Pelun kuolema

Pelu on kuollu ainazki kolme kertaa:

  • Mikko tappo Pelun laittamalla dynamitti pötkyn sen suuhu
  • Kalevi tappo Pelun kun se halus päästä käymään taivaassa
  • Kalevi tappo Pelun kun se meni pelastaa sitä Musta Pelun linnakkeesta

Lisäx Pelu on mahollisesti kuollu tällö:

Kun Pelu kuolee nii sen ilosuus irtoo Pelun ruumiista. Sit se kuiteski palaa aina takas maan päälle sen takii ku sitä ei huolita taivaasee eikä helvetti:ii. Maan päällä ilosuus aineellistuu taas uuvvestaan uudex Pelu ruumiix. Sit kun Pelu tapettiin Musta Pelun linnakkeessa niin sen ilosuus ei mennykkää taivaaseen vaan se meni vieressä olleen Mustan Pelun ruumiisee.

2010 luku

2010 luvulla Pelusta tulee Microsoftin pää johtaja ihan niinku Kalevi ennusti sen jälkeen kun Pelu oli tehnyt ensimmäisen qbasic animaation. Microsoft hallihtoo koko maailmoo 2010 luvulla joten Pelusta tulee samalla maailman pää johtaja.

2020 luku

2020 luvulla Valkonen Pelu saa tietää Mustan Pelun olemassa olon. Musta Pelu ottaa Valko Pelun vangix ja aikoo yhdistyä sen kanssa uuestaan että tulis maailman loppu. Kalevi tulee kuitenkin viime hetkillä hätiin ja ampuu Valkosen Pelun. Tän jälkeen Valkosen Pelun ilosuus siirtyy Musta Peluun ja oikeesti näyttää vaan siltä että Pelu olis tehny iho värin vaihto leikkauxen.


Henkilökohtaiset työkalut

sl
דומיין בעברית  דומיין  דומין  תוכנה לניהול  קשרי לקוחות  CRM, ניהול קשרי לקוחות  דומין בעברית  פורומים  ספרדית  גיבוי